CMS

Als CMS, ookwel Content Management System genoemd, hebben wij gekozen voor WordPress. Dit vanwege de stabiliteit van het systeem, de onderhoudbaarheid van de website en de veiligheid van dit cms.

Responsive

Websites worden steeds meer via een smartphone bekeken. Het is dus van groot belang dat uw website er op alle apparaten goed uitziet. Daarom maken wij altijd een geoptimaliseerde versie voor tablet/ipad en smartphone naast de standaard desktop/laptop versie.

SEO, SEA en Analytics

Niet te vinden op google of een andere zoekmachine? Geen bezoekers! Het is dus van groot belang dat uw website goed gevonden kan worden. SEO ofwel Search Engine Optimization is dan ook zeer belangrijk. Daarnaast spelen Social Media ook een grote rol in het hele plaatje. Als een website eenmaal bezocht wordt kan door middel van Google Analytics worden bekeken wat het meest op de website bekeken wordt en wat juist niet. Hierdoor kan heel naukeurig worden vastgesteld wat er verbeterd kan worden. Een andere mogelijkheid is SEA, Search Engine Advertising, het plaatsen van advertenties op zoekmachines. De adverterende website komt bovenaan de pagina te staan bij bepaalde zoekwoorden.

Geinteresseerd in een van onze diensten?

Regel alles snel en overzichtelijk met ons eigen dashboard. Maak een account aan en begin direct met het instellen van uw eigen website!